Beweging is een prachtig woord. We bewegen fysiek, we kunnen emotioneel bewogen worden, en we vormen bewegingen voor maatschappelijke verandering. Door te bewegen kunnen we kracht tonen, sympathie uiten, protesteren of vieren. 
Zoals de naam Variable™ aangeeft, biedt de stoel beweging en variatie aan, waarbij de knielende houding er slechts een van vele is.

Deze tweede editie van Variable™ Monochrome wordt geïntroduceerd ter herdenking van 45 jaar geschiedenis en innovatie. De monochrome kleuren zorgen voor visuele samenhang die de iconische vorm van de stoel benadrukt en dienen als symbool voor onze voortdurende passie over ontwerper Peter Opsvik's unieke benadering van zitten.

Ontdek Variable™ in een vernieuwd kleurenpalet. Levend en speels, of tastbaar en elegant - de nieuwe Variable™ Monochrome serie is geschikt voor een brede schaal van interieuren en ruimtes. 
Ontdek de nieuwe kleuren Marine, Forest, Grotto, Plum en Poppy in de textiel ONE, een gebreide textiel van 100% gerecycled polyester. De stof voelt zacht aan en heeft een lichte glans.

Voeg een nieuwe dimensie toe aan je buitenruimte met Social® Tilt 

Met de lente in volle gang willen we je er graag aan herinneren dat Social® Tilt ook perfect geschikt is voor buitengebruik. 

Of je nu 's ochtends van je koffie geniet op het balkon, huiswerk maakt met de kinderen op het terras, of gewoon wat middagzon opneemt in je achtertuin, Social® Tilt zal een comfortabele toevoeging zijn aan elke buitenruimte. 

De ergonomische eigenschappen zorgen voor comfort tijdens lange uren buiten, terwijl de weerbestendige materialen duurzaamheid garanderen, ongeacht het weer.

Social® Tilt

Gemaakt om lang mee te gaan

Of het nu wordt blootgesteld aan zonlicht, regen of veelvuldig gebruik, Social® Tilt is gebouwd om lang mee te gaan. 
We zijn ervan overtuigd dat Social® de tand des tijds zal doorstaan.

Dit wordt weerspiegeld in recente wijzigingen in ons garantiebeleid. 
We hebben de garantie op polypropyleen onderdelen verlengd tot 5 jaar, waardoor je gemoedsrust krijgt. 
Het enige wat je hoeft te doen is je stoel online registreren. 

De 6511 en 7610 series, ontworpen door Jan des Bouvrie, zijn al jaren een groot succes in de Gelderland collectie. Het veelzijdige en tijdloze ontwerp past in ieder interieur en de mogelijkheden bij deze series zijn eindeloos.

Beide modellen zijn verkrijgbaar als rechte bank, hoekbank en als fauteuil. De kortingsactie geldt ook op de 6515 en 7615 modellen, deze series onderscheiden zich door een iets smallere armleuning.

Nieuws van Label, gezien op de beurs in Keulen

Nieuws van Team7, gezien op de beurs in Keulen

Nieuwe paneelwand geplaatst in onze vernieuwde showroom. Weer een prachtig nieuw concept van de Team 7 designers. In 7 houtsoorten en geheel op maat naar eigen idee te ontwerpen. Of het nu met glazen fronten of keramieken fronten uitgevoerd moet worden. 
Kom gerust een keer langs om onder het genot van een kopje koffie deze wand te bekijken.

wohnofficeT7

bekijk alles van Team7 WohnofficeT7

A gentle announcement

Ekstrem™

Ekstrem™ will be available in a lush knitted velvet upholstery fabric in six new colorways.

Maatwerk uit Oostenrijk

Team7 heeft nu ook het "Austria Gütezeichen Möbel" als bewijs dat de meubelen van begin tot eind in Oostenrijk worden geproduceerd